Wat is er te doen met Valentijnsdag in Den Haag 2018?

Foto: Nietjuh (Pixabay)

Foto: Nietjuh (Pixabay)

Op woensdag 14 februari vieren we natuurlijk weer de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag. Dat betekent een hele dag vol met heerlijke chocolade bonbons, rode kaarten, roze bloemen, etentjes bij kaarslicht en nog veel meer!

Zoek jij nog een romantisch plekje in Den Haag waar je deze bijzondere dag met je grote liefde wil spenderen, bekijk dan de lijst hieronder.

Tips Valentijnsdag in Den Haag 2018

Het Nationale Theater – Koninklijke Schouwburg
Op Valentijnsdag staat de Koninklijke Schouwburg geheel in het teken van de liefde. Kom genieten van hun speciaal programma ‘Liefde is HOT’ met prachtige optredens, gerelateerd aan de liefde. Reserveer nu!

Theater aan het Spui
Op woensdag 14 februari is het tijd voor een bijzonder leuke voorstelling in het Theater aan het Spui. In de muzikale conflictkomedie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op! De Finale’, keren de twee vrienden voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen.
Kijk hier voor meer informatie.

The Penthouse
In de Haagse Toren (Strijkijzer) geniet je in The Penthouse op woensdag 14 februari 2018 van een speciaal Valentijnsmenu. Maak de romantische avond compleet en verblijf met z’n tweetjes in een van de vier Penthouse appartementen. Tevens kan je jouw bericht voor je geliefde laten projecteren op de Strijkijzer. Ga naar de website voor meer informatie.

Februari Festival in de Nieuw Kerk
Kom van woensdag 14 februari t/m zondag 18 februari naar het Februari Festival in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Ontdek hoe vitaal en inspirerend klassieke muziek eigenlijk is. Bekijk hier het programma.

Crazy Piano’s
Bij Crazy Piano’s kan je op woensdag 14 februari romantisch dineren met je partner. Reserveer nu het speciale ‘Crazy in Lovemenu’.

Salsa in de Boterwaag
Wat is nou intiemer dan Salsa dansen met je partner. Kom op Valentijnsdag naar Boterwaag voor een speciale editie van Salsa Night en geniet van een zwoele avond met je geliefde.

Laak Theater
In the mood for love? Op woensdag 14 februari om 19.00 uur is de valentijnsfilm “The Art of Loving” (2017) bij ons te zien. Deze film gaat over het leven van Michalina Wisłocka, een gynaecologe en seksuologe die voor een revolutie in de Poolse slaapkamers zou zorgen. De film is Pools gesproken en met Engels ondertiteling.

Reuzenrad op De Pier
Heb je nog nooit het Reuzenrad op De Pier uitgeprobeerd? Dan is dit je kans! Op woensdag 14 februari kan je met een speciaal Valentijnarrangement samen met je partner van een glas prosecco genieten boven zee. Reserveren is niet verplicht.

Flmhuis Den Haag
Wat is romantischer dan in het donker met z’n tweetjes genieten van een leuke film. Bekijk hier het gehele aanbod van films op Valentijnsdag!

Hoftrammm
Het tramrestaurant Hoftrammm voorziet jou en je geliefde op deze sfeervolle dag van een heerlijke maaltijd. Kiik hier om te reserveren (volgeboekt).

Het Zuiderstrandtheater
Het Zuiderstrandtheater presenteert op 14 februari 2018 Zilte Zoenen 3, een Valentijnsconcert aan zee. Tijdens deze voorstelling geniet je van wereldberoemde liefdesliederen in nieuwe arrangementen, eeuwenoude volksmuziek en echte klassiekers. Lees hier meer!

Grand Hotel Amrâth Kurhaus op Scheveningen
Kom op 17 en 18 februari 2018 genieten van een speciale weekend in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus op Scheveningen: Tropical Valentine Latin Caribbean weekend.

Weet jij nog meer leuke activiteiten op Valentijnsdag? Laat het weten in een reactie onder de blog!

 

8797 getoond, 209 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *