Wat is er te doen tijdens Vaderdag in Den Haag?

Foto: Pixabay

Op 17 juni 2018 is het weer tijd voor alle vaders om heerlijk in het zonnetje te worden gezet. In Den Haag zijn er tal van leuke activiteiten en uitjes waar jij komende zondag je vader op kunt trakteren. Lees hieronder wat er zoal te beleven is in Den Haag tijdens Vaderdag 2018.

Vlaggetjesdag 2018: 16 juni 2018
Verras je vader door hem de dag voorafgaand aan Vaderdag te trakteren op een heerlijke haring op Vlaggetjesdag in Scheveningen.

Festival Classique 2018 – 7 t/m 18 juni 2018
De twaalfde editie van Festival Classique toont met een divers aanbod aan unieke voorstellingen dat klassieke muziek voor iedereen, ongeacht de leeftijd, een prachtige belevenis kan zijn. Het festival opende op donderdag 7 juni met een unieke uitvoering van Carmina Burana op het Noorderstrand van Scheveningen.

Kompaan Bier & Braad Festival 2018 – 17 juni 2018
De heren van bierbrouwerij Kompaan, gelegen in de Binckhorsthaven, weten als geen ander hoe je een echte vent in de watten moet leggen. Op Vaderdag organiseren zij het Bier & Braad Festival. Wat je zoal mag verwachten: foodtrucks, live optredens, Haagse biertjes en een echte stoere-mannen-markt.

Beats & Bargains Rommelmarkt – 17 juni 2018
De Beats & Bargains Rommelmarkt is onderdeel van het Bier en Braad Festival en vindt van 12.00 – 18.00 uur plaats aan de Saturnuskade, grenzend aan de Saturnusstraat 55. De toegang is gratis.

Penthouse Sunday Roast – 17 juni 2018
The Penthouse in de Haagse Toren organiseert komende Vaderdag de eerste Sunday Sky Roast. Een Sunday Roast is een Engelse traditie waarbij een familie onder het genot van een heerlijk etentje, met geroosterd vlees op het menu, gezamenlijk het weekend afsluit. Sluit jouw Vaderdag weekend af met een exclusieve maaltijd in The Penthouse en een prachtig uitzicht over de Haagse Skyline.

The Hague African Festival 2018: Africa on the Beach – 17 juni 2018
Het The Hague African Festival viert dit jaar zijn jubileumeditie met op meerdere dagen leuke festivals op verschillende locaties. In het kader van Feest aan Zee vindt op Vaderdag 2018 in Scheveningen Africa on the Beach plaats. Neem je vader mee en verblijdt hem met een duik in de wereld van de prachtige Afrikaanse cultuur, dans en muziek, heerlijk eten, en diverse workshops.

Heb jij nog tips voor leuke activiteiten tijdens Vaderdag? Laat onder de blog een reactie achter!

 

6902 getoond, 372 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *