Wat zijn de bijzondere trouwlocaties in Den Haag?

Foto: Pixabay (StockSnap)

Ben je van plan om binnenkort te gaan trouwen? Gefeliciteerd! Dat wordt wel een bruiloft organiseren. Opeens besef je dat er duizend dingen geregeld moeten worden: de jurk, de gastenlijst, het eten, trouwfeest, de huwelijksreis en ga zo maar door. De bruidegom kan natuurlijk niet zonder een prachtige pak. Tip: deze haal je bij Suits at Sea! Verder is natuurlijk de grote vraag: “Waar ga je trouwen!?” Om jullie een handje te helpen zijn we op zoek gegaan naar de meest unieke en romantische locaties in Den Haag waar jij en jouw aanstaande een fantastische trouwdag kunnen beleven.

Drie bijzondere trouwlocaties in Den Haag

Het Spaansche Hof

Het Spaansche Hof neemt je terug in de tijd naar de schatten van de Gouden Eeuw. Het paleis is een oase van rust, een plek waar je kan ontsnappen aan de drukte van de Haagse binnenstad. Na een grondige renovatie is de Koninklijke grandeur van vroeger volledig hersteld. Deze bijzondere evenementenlocatie bevat tien zalen en de op twee na grootste binnentuin van Den Haag met genoeg plek voor 400 personen. Perfect voor het houden van jullie bruiloft!

De Mesdag Collectie

Wil je een intieme trouwerij? Dan is dit jouw locatie! De Mesdag Collectie heeft een sfeervolle, historische zaal met een bijzonder uitzicht op het Vredespaleis. Jij en jouw partner kunnen samen met al jullie vrienden en familie in rust genieten van rust en een prachtige tuin. Klinkt het nog niet idyllisch genoeg? In het midden staat een eeuwenoude boom, de ideale plek waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Dat wordt genieten!

Remise

De Remise is niet alleen een uniek Haags Rijksmonument, maar ook een bijzondere locatie waar je jouw droom huwelijksdag kunt beleven. Het gebouw is al meer dan een honderd jaar oud en heeft een rijke geschiedenis. Bijna tachtig jaar lang was het de remise voor de elektrische tram. In 1989 werd het gebouw in gebruik genomen door het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM). Het industrieel complex bevat talloze originele details, is circa 3.800 m² groot en bevat een grote buitenplaats met diverse waterpartijen. De Remise zit vol verrassingen! Zo kun je bijvoorbeeld een ‘rijdende receptie’ in een historische tram organiseren.

Natuurlijk zijn er nog meer bijzondere trouwlocaties in Den Haag! Welke locatie hoort volgens jou ook in deze lijst? Laat jouw reactie achter onderaan het bericht.

424 getoond, 208 bekeken

2 thoughts on “Wat zijn de bijzondere trouwlocaties in Den Haag?

  1. Onze dochter is getrouwd in/bij Strandpaviljoen Zuid, een prachtige zonnige en warme dag in april. een echte aanrader voor strandliefhebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *