Welkom bij notariaat en mediation Ellens & Lentze

EllensenLentze
Ellens & Lentze, notariaat en mediation, zal u elke twee weken informeren over actuele en nuttige zaken die van invloed kunnen zijn op uw leven. Maar wie is Ellens & Lentze? En waarom moet u dit lezen?

Ellens & Lentze is een zeer veelzijdig kantoor met wortels diep in de Haagse bodem. Onze notarissen, mediators en scheidingsspecialisten vinden vooral persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom spreken wij u graag waar en wanneer het u het best uitkomt. En nu dus ook hier, bij DenHaagDirect.

Uw wensen op papier
Wij hebben alle disciplines onder één dak, personen- en familierecht, scheidingsbemiddeling, mediation, estate planning, onroerend goed, ondernemingsrecht, verenigings- en stichtingenrecht, legalisaties, veilingen en diverse diensten voor expats. Voor elke situatie vinden wij de beste manier om uw wensen en ideeën vast te leggen.

Omdat veranderingen in uw leven – huwelijk, scheiding, ziekte of een eigen zaak bijvoorbeeld – ook andere facetten van uw leven beïnvloeden, kijken wij altijd naar het totaalplaatje. Wie zijn er bij betrokken? Welke financiële gevolgen kan dit hebben? En hoe zorgt u het best voor uzelf en uw dierbaren? Want dat is wat wij eigenlijk doen. Wij helpen u uw gevoelens en uw wensen kenbaar te maken en de mensen die u liefhebt te beschermen en te verzorgen.

Vakmanschap of een standaardverhaal?
Maar waarom zou u eigenlijk naar een notaris luisteren als er tegenwoordig zo veel online te regelen is? Uiteraard bent u vrij uw eigen weg te kiezen.

Door de steeds veranderende 24 uurseconomie waarin we alles direct beschikbaar willen hebben, zijn nu vrijwel alle juridische documenten gemakkelijk thuis uit te printen en in te vullen. En die zijn meestal gewoon rechtsgeldig. Maar houd daarbij wel in het oog dat u dan een standaardformulier ondertekent. En waarschijnlijk is uw leven allesbehalve standaard.

Want als u wilt samenwonen met iemand die kinderen heeft uit een eerdere relatie moeten er andere dingen vastgelegd worden dan als u elkaars eerste liefde bent. En als u met een erfenis een huis heeft gekocht en uw nieuwe partner bij u laat intrekken, is het misschien verstandig duidelijk te maken welk deel van wie is. Maar vooral als u een bedrijf begint en niet wilt dat uw privéleven en uw zakelijke leven elkaar te veel beïnvloeden, zijn goed doordachte afspraken en leefregels belangrijk.

Advies
Omdat er geen standaardlevens zijn, omdat er heel veel samenlevingsvormen zijn en omdat het echt belangrijk is dat u weet wat u ondertekent, adviseren wij u graag!

523 getoond, 65 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *