Wij stellen graag aan uw voor: onze binnendienst op kantoor Den Haag

Bericht Binnendienst, Bron: Mevrouw de Aankoopmakelaar nieuwsbrief maart 2018

Jessica Pirthising-Phaf (links) en Annemarie Winkel (rechts)

Op ons kantoor in het mooie Den Haag werken twee enthousiaste dames in de binnendienst. Wij stellen ze graag aan u voor: Jessica Pirthising-Phaf en Annemarie Winkel.

Jessica Pirthising-Phaf:
Sinds april 2016 ben ik werkzaam als binnendienstmedewerkster bij Mevrouw de Aankoopmakelaar.

Na mijn opleiding als Management Assistent heb ik via detachering bij allerlei soorten bedrijven gewerkt. Hierdoor heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen en heb ik de mogelijkheid gehad om te ontdekken welke branche mij ligt en wat ik leuk vind. Zo kwam ik uiteindelijk in 2016 bij Mevrouw de Aankoopmakelaar terecht, waar ik helemaal op mijn plekje ben.

Annemarie Winkel:
Na mijn opleiding Officemanagement aan Hogeschool Schoevers ben ik sinds oktober 2016 als binnendienstmedewerkster werkzaam bij Mevrouw de Aankoopmakelaar.

Samen runnen wij de binnendienst en zorgen wij dat alle zaken rondom het aankopen van een woning in samenwerking met de aankoopmakelaars en de klanten op rolletjes verloopt. Hierbij zorgen wij onder andere dat de afspraken voor bezichtigingen ingepland worden en de stukken van de betreffende woningen compleet zijn. Verder beantwoorden wij vragen die wij binnen krijgen omtrent het aankopen van een woning en plannen wij transporten en inspecties in. Daarnaast verzorgen wij de correspondentie en houden we de website up to date.

Omdat we betrokken zijn van begin tot eind is geen dag hetzelfde en dit maakt het werk leuk en interessant. Elke dag is het weer een nieuwe uitdaging om alles geregeld te krijgen, maar samen vormen wij een perfect team!

Zonder zorgen een huis aankopen doet u met de onafhankelijke en deskundige begeleiding van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Wilt u meer informatie? Neem contact op voor een goed gesprek.

2234 getoond, 64 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *