Win tickets voor Parkpop Saturday Night 2018! + Kortingscode

Eind juni is het weer zover PARKPOP! En dit jaar voor het eerst een heel Parkpopweekend met op vrijdag natuurlijk Parkpop Downtown, op zaterdag het gloednieuwe Parkpop Saturday Night en zondag het oude vertrouwde popfestival in het Zuiderpark.

parkpop-dehofpas

Bron: Parkpop

We hebben een geweldige winactie!

Wil je kans maken op 2 tickets voor Parkpop Saturday Night? Vraag De Hofpas gratis aan en mail onder vermelding van “Parkpop Saturday Night winactie DenHaagDirect” naar info@dehofpas.nl! Op 15 juni 2018 maken we de winnaar bekend via onze nieuwsbrief en hij/zij ontvangt persoonlijk bericht van ons.

Parkpop Saturday Night maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van het Parkpop weekend. Op zaterdag 23 juni kan je in het Zuiderpark genieten van een avond vol hits uit de laatste decennia. Op het programma staan grote namen als Kim Wilde, Clouseau, De Dijk en acts als Hot Chocolate en Gruppo Sportivo. Het belooft in ieder geval een topavond te worden! Geniet van de muziek, de sfeer en de gezelligheid.

Met je Hofpas krijg je 20% korting op je ticket voor Parkpop Saturday Night! Vraag De Hofpas gratis aan! En profiteer van deze super toffe aanbieding.

Bron: Parkpop

Hofpasprijs ticket: €30,80 i.p.v. €38,50!

Klik hier voor de kortingscode en boek hier je tickets.

Partner van De Hofpas worden?
Begin vandaag nog met het genereren van extra business. Meld je aan als partner van De Hofpas! Tot eind 2018 geheel gratis en wordt niet automatisch verlengd.

Lees ook:
Programma Parkpop Saturday Night 2018 – zaterdag 23 juni

4797 getoond, 144 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *