Winactie oktober 2018: Win a Night Out in Pathé!

Pathe Scheveningen – foto: Buitengewoon Scheveningen

Pathé Scheveningen is een prachtige bioscoop met een perfecte locatie. Gevestigd tegenover het beroemde Kurhaus hotel met maar liefst acht zalen, biedt deze bioscoop naast het reguliere uitgebreide filmaanbod, talloze events en specials. In de bioscoop worden 365 dagen per jaar de nieuwste films vertoond. Kortom hoog tijd voor een avond uit en dat is precies wat je kan winnen deze maand!

Even voorstellen
Popcorn, een colaatje, en een comfortabele stoel om in weg te zakken. Dit alles onder het genot van een spannende of vrolijk film en je hebt een avond uit die niet meer stuk kan!

En wat zo leuk is, is dat Pathé ontzettend zijn best doet om de meest gezellige events te organiseren om de filmbeleving nog groter te maken!

Pathé Scheveningen organiseert regelmatig events, zoals Ladies Nights, Pathé Music, 50 Plus Bios en Kleuterbios, en er worden liveregistraties van onder andere sportwedstrijden en concerten getoond.

De meeste buitenlandse films bij Pathé worden getoond in originele versie met Nederlandse ondertiteling.

Dus na een dagje strand op Scheveningen en heerlijk uitwaaien met het hele gezin, of lekker op een terrasje gezeten te hebben met vrienden is er geen perfecter einde van de dag dan eten en naar de film.

Nieuwe zalen
En goed nieuws, want naar de bioscoop gaan wordt nog leuker op Scheveningen. Pathé Scheveningen heeft als eerste bioscoop in Den Haag een Dolby Cinema zaal gekregen afgelopen zomer en krijgt een nieuwe zaal erbij!

De Dolby Cinema zaal schenkt kijkers dankzij een combinatie van scherpe beelden en geavanceerde geluidstechnieken een bijzondere filmervaring die je in een normale bioscoop niet zult meemaken.

Vanaf oktober 2018 is er nog een nieuwe zaal in dit bioscooppaleis. Die je een ervaring geeft alsof je letterlijk in de film zit!

Films zijn niet langer beperkt tot het scherm. 4DX trekt je de film in alsof je er zelf deel van uitmaakt. Met 20 verschillende soorten effecten creëert 4DX een compleet andere filmervaring.

De speciale 4DX-zalen hebben twintig effecten die synchroon lopen met de actie van de film. Waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren!

De stoelen bewegen omhoog en omlaag, van links naar rechts en van voor en naar achteren. Deze bewegingen kunnen je bijvoorbeeld het gevoel geven van vliegen of duiken. Je kunt genieten van de 4D zaal vanaf 19 oktober.

Winactie
Wij mogen weer een ontzettend leuke prijs weggeven in het kader van A Night Out aan Zee! Wil jij de maand oktober gezellig naar de film? En voordat je naar de film gaat, de zipline op De Pier uitproberen en een heerlijk hapje doen bij Steam?

We hebben 2 x 2 kaarten, dus pak je kans. Vul dan nu je email adres hier in en wie weet win jij een geheel verzorgde avond uit aan zee. We maken de winnaars half oktober 2018 bekend, dus houd goed je email in de gaten.

A Night Out aan Zee
De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziekevenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

2816 getoond, 117 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *