Winactie: win ‘a Night Out’ op De Pier Scheveningen!

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Voor een muzikale avond boven zee, kan je terecht op De Pier Scheveningen, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Deze maand is het Jazz aan Zee en daar heeft onze winactie dan ook mee te maken. Heb je al trek gekregen in een spetterend diner boven zee? Dan zal deze prijs je als muziek in de oren klinken!

A night out aan zee de pier scheveningen

Bron: dreamstime (rechtenvrij te gebruiken)

De Pier & Jazz aan Zee
De Pier Scheveningen is onlosmakelijk verbonden met goed eten en drinken. Al wandelend door het mulle zand met de frisse Scheveningse wind door de haren komen de heerlijke geuren je al tegemoet. Blije gezichten op weg naar de Pier, waar het ambachtelijke vlees door pure carnivoren bereid wordt. De beste hamburger in combinatie met een goed glas rode wijn, of heerlijke speciaalbieren van authentieke, specialistische brouwers.

De Pier Scheveningen swingt de hele maand elke zondag de pan uit met optredens! Jazz is back in town! In aanloop naar Jazz aan Zee, op zo 26 aug in het Kurhaus, vinden vier weken lang gratis jazzoptredens op de Pier plaats. Op zondagmiddag 5, 12, 19 en 26 augustus is het van 14.00 tot 17.00 uur swingen geblazen bij gratis optredens boven zee.

Artiesten zoals Boris van der Lek, New Experience (ft. Joshua Samson & Danny Kegel), zorgen voor muzikale hoogstandjes, en de perfecte avond uit!

Winactie
Wat je kan winnen? Dat is niet mis! Wij mogen twee keer twee volledige verzorgde avonden uit wegggeven, waarbij je eerst kan genieten van jazz op de Pier. Vervolgens een diner, een rondje in het reuzenrad en als klap op de vuurpijl ga je naar een optreden van Jocelyn Brown in het Kurhaus!

Wat je daarvoor moet doen? Dat is heel erg simpel: Vul je emailadres hier in en wie weet zit jij op 26 augustus 2018 boven zee te genieten van lekker eten, muziek, een prachtig uitzicht en daarna een swingend optreden. Kortom dat wordt een avond om nooit te vergeten!

Let op: je kunt meedoen met de winactie tot en met woensdag 15 augustus 2018! 

A Night Out aan Zee
De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het elke avond van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out aan Zee. Bekijk de avondprogrammering op parels van plekken en met speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out aan Zee biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur en laat zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben.

12509 getoond, 157 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *