Winkelcentrum New Babylon wordt full-service complex

New Babylon

Foto: Marjon van der Vegt

Het ging lange tijd de verkeerde kant op met New Babylon, maar na de regen lijkt nu dan toch de zon op te komen voor het noodlijdende winkelcentrum vlak naast Den Haag Centraal.

Volledige bezetting
Deze week werd bekend dat webwinkel Coolblue zijn nieuwste winkel zal openen in het winkelcentrum. Volgens vastgoedbedrijf Icon Real Estate, de huidige eigenaar van New Babylon, mogen we ons opmaken voor nog heel wat meer nieuwe winkels en ondernemingen.
Binnen zes maanden wist Icon huurovereenkomsten af te sluiten voor meer dan 12.000 m2. Het bezettingsgraad van het service- en retailgedeelte is gestegen naar circa 85%. Momenteel vinden er nog onderhandelingen plaats voor het overige deel van het complex, maar een volledige bezetting is volgens het bedrijf haalbaar.

Nieuwe huurders
Onder de nieuwe huurders bevinden zich dus de nieuwe Coolblue winkel, deze wordt overigens de grootste tot nu toe. Daarnaast krijgt New Babylon ook een hoogwaardige sportschool van 1.500 m2 erbij, maar ook verschillende horecagelegenheden.

Herpositionering
Icon geeft aan goed te hebben geluisterd naar de behoeftes van de huurders, de bewoners en de gebruikers van het complex. Het bedrijf kwam tot de conclusie dat een “winkelcentrum” in Amerikaanse stijl met vooral kledingwinkels niet aansloot bij het complex en de omgeving. Het bedrijf heeft er daarom voor gekozen om een nieuwe full-service concept te introduceren.

Betekent het nieuwe service concept een frisse start voor New Babylon? Hoe denk jij erover?

Bron: persbericht

7320 getoond, 391 bekeken

One thought on “Winkelcentrum New Babylon wordt full-service complex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *