Woonwinkel Robuuste Tafels heeft de stoere tafel die jij zoekt!

Je interieur bepaalt een groot deel van de sfeer in jouw huis. Of je nu gaat voor klassiek, modern, alternatief of stoer, iedereen heeft zijn eigen wensen en smaak. Robuuste Tafels is er voor jou, als jij op zoek bent naar een stoere tafel naar jouw woonwensen, passend bij het interieur van jouw woonkamer.

Robuuste tafels den haag tafel interieur woning

Robuuste Tafels heeft een groot aantal stoere en hoogwaardige tafels in het assortiment. Kun je de tafel die je zoekt niet vinden in het assortiment? Dat is geen probleem! Vaak is een aanpassing naar wens mogelijk op een bestaand model. Daarnaast zijn veel modellen tafels ook leverbaar in elke gewenste maat en houtsoort, die past bij jouw interieur! Je hebt de keuze uit een enorme collectie maten en afwerkingen voor jouw tafel.

Leren bankstellen
Bij Robuuste Tafels ben je ook aan het goede adres als je op zoek bent naar een robuust leren bankstel voor in de woonkamer. Denk hierbij aan leren driezits, vierzits- en hoekbanken. Deze leren banken kunnen ook worden voorzien van een mooie ademende stof. Deze stof wordt behandeld met een Protexx, waardoor deze vlekvrij wordt. Het assortiment stoere tafels en banken is te bekijken op www.robuustetafels.nl

Showrooms op rij-afstand van Den Haag
Wil je jouw favoriete tafel liever in real life bekijken? Dat kan ook! Vanuit Den Haag zijn er twee showrooms die op ongeveer 45 minuten rijden gelegen zijn: Hardinxveld-Giessendam en Utrecht. De showroom in Hardinxveld-Giessendam is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. De showroom in Utrecht is zeven dagen per week geopend, maar kent enkele aangepaste openingstijden.

Showroom Robuuste Tafels Hardinxveld-Giessendam
Adres: Stek 5b
Postcode 3371KG
Telefoonnummer: 0184-745745

Showroom Robuuste Tafels Utrecht 
Adres: Zeelantlaan 31-41
Postcode: 3526AK, Utrecht (Woonboulevard naast IKEA)
Telefoonnummer: 030-2686037

376 getoond, 138 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *