Workshop Ukelele ter voorbereiding Grote Ukelele Show op 30 juni

Foto Haagse Dingen 345

Foto Haagse Dingen

Werken Aan Welzijn Den Haag bestaat dit jaar 5 jaar en daarom vieren zij dit met iets bijzonders. Ernst Fortunati en Martin Bruijn willen eind juni samen met 500 anderen tegelijkertijd ukelele spelen en liedjes zingen in het openluchttheater Zuiderpark.

Iedereen tussen 11 en 99 jaar kan meedoen, ook al heb je geen ukelele en kan je deze (nog) niet bespelen. Belangrijk is dat u het leuk vindt om mee te doen.

Foto Haagse Dingen 678

Foto Haagse Dingen

Laatste workshop

In voorbereiding voor deze show, welke op zaterdag 30 juni 2018 wordt uitgevoerd in het Zuiderparktheater, zijn er in diverse stadsdelen workshops ukelele gegeven.

Onze reporter bezocht de laatste workshop in de Keizerstraat. En zag hoe snel de deelnemers het spelen onder de knie kregen. Met veel geduld en humor leggen Ernst, Martin en al die andere vrijwilligers uit hoe alles gaat.

Foto Haagse Dingen 3457

Foto Haagse Dingen

Geleerd in een halfuurtje

Ukelele spelen is makkelijker dan je denkt. In een workshop van 1,5 uur leren Ernst Fortunati en Martin Bruijn, spelenderwijs de deelnemers vier akkoorden en spelen zij straks vijf liedjes. Daarna doen de deelnemers mee aan De Grote Ukelele Show in het Zuiderparktheater.

Bekijkt u hieronder het verslag van ons bezoekje.

1641 getoond, 53 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *