World Forum genomineerd voor The Conference Award. Stem nu!

The hague Awards

The hague Awards

World Forum is genomineerd door The Hague & Partners voor The Conference Award. Deze award wordt 11 september 2017 uitgereikt tijdens The Hague Awards aan de partner die de meeste stemmen krijgt van het publiek en wordt gekozen door de jury.

Breng uw stem uit tot 11 augustus voor World Forum

De conferentie die centraal staat is de Future Force Conference 2017, een belangrijke conferentie die afgelopen februari werd gehouden in evenementen locatie World Forum in Den Haag. Op uitnodiging van het Ministerie van Defensie kwamen nationale en internationale experts en organisaties bijeen om te praten over bedreigingen in ons land en wereldwijd. Alleen militair optreden is veelal niet de enige oplossing, andere mogelijkheden werden tijdens deze conferentie uitvoerig besproken.

The Hague Partners is een partnerschap tussen Den Haag Marketing, The Hague Convention Bureau en WestHolland Foreign Investement Agency. Samen met lokale partners zetten deze organisaties zich in om Den Haag (inter)nationaal op de kaart te zetten. The Hague Partners is ontstaan om de Haagse economie te stimuleren en de werkgelegenheid te bevorderen. Op 11 september wordt The Hague Awards show gehouden om deze samenwerking te vieren, om Haagse partners in de spotlight te zetten en de awards uit te reiken.

6735 getoond, 180 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *