World Forum The Hague en Gemeente Den Haag heropenen World Forum

World Forum The Hague

World Forum The Hague @Fotograaf Arjen Veldt

World Forum The Hague (voormalig World Forum) en Gemeente Den Haag heropenen op 13 december 2017 de grootste congres- en evenementen locatie van Den Haag na jarenlange renovatie en een investering van ruim 28 miljoen. Het evenement op 13 december 2017 heet The Next Chapter, inspelend op dit volgende nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van het oude Nederlandse Congresgebouw.

Met een nieuwe expo zaal van 12.000 M2 en andere innovatieve ontwikkelingen is World Forum The Hague nu klaar om nog grotere (inter)nationale evenementen te hosten. Dit betekent veel voor de stad Den Haag en dat wordt op 13 december 2017 met ruim 300 genodigden uit de evenementenindustrie en van de Gemeente Den Haag gevierd. Burgemeester Pauline Krikke, Wethouder Karsten Klein, GL events Executive Daniel Chapiro en General Manager World Forum The Hague Michiel Middendorf speechen deze avond. Zij zullen gezamenlijk het vernieuwde World Forum The Hague openen.

Naast de speeches en heropening zal er een boeklancering zijn vanuit World Forum The Hague door trendwatcher Adjiedj Bakas van een nieuw uniek boek in de evenementen industrie. Het boek is opgenomen in de collectie van de Koninklijke Bibliotheek Den Haag en speelt in op de nieuwste trends in de (inter)nationale evenementenindustrie.

The Next Chapter Event is een samenwerking tussen World Forum The Hague en Gemeente Den Haag.

2979 getoond, 240 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *