World Tour Beachvolleybal: Dela Beach Open 2018 (foto’s)

dhd beachvolleybal-5815

Voor Dela Beachvolleybal strijden nog 3 teams voor een plek in de kwart finales en finales. Gisteren was ik aanwezig bij dit fantastische sportevenement. Wat een kracht en inspanning leveren de mannen en vrouwen die aan beachvolleybal doen. Met knappe reddingen, lig je net plat op je buik moet je razendsnel weer opstaan om de volgende bal te blokken.

Team Sinnema\Bloem
Zij lagen gisteren helaas na hun verloren wedstrijd al uit het toernooi.

Team Keizer/Meppelinck
Hadden op donderdag hun eerste wedstrijd verloren, maar speelden op vrijdag overdag een fantastische wedstrijd die zij winnend afsloten. ’s Avonds moesten zij om 20.30 uur nog een wedstrijd die zij helaas verloren. Veel succes dames in het volgende toernooi.

Team Stubbe/van Iersel
Hebben hun 2 wedstrijden gewonnen waarvan donderdag echt een sidderend, spannende wedstrijd was. Vrijdag wonnen de dames ook, je ziet de dames steeds meer op elkaar afgestemd raken. Van Iersel werd nog even toegesproken door haar vader, dat was nog  een mooi moment tussen vader/dochter en het publiek van sportcampus het Zuiderpark in Den Haag! Veel succes vandaag in het toernooi.

dhd beachvolleybal-5418

Vrijdag laat in de middag kwamen de herenteams aan de beurt.

Helaas hebben Boehle/van de velde hun wedstrijden verloren en liggen uit het toernooi.

De teams Varenhorst/Bouter en Brouwer/Meeuwsen hebben beiden, wedstrijden verloren en 1 gewonnen en mogen vandaag  ( zaterdag ) nog strijden om een plekje. Succes en laat het Nederlandse publiek mooie acties zien.

dhd beachvolleybal-5883

Rest mij alleen nog te zeggen wat een toplocatie voor zo’n mooi toernooi in Den Haag. Organisatie bedankt dat ik een dagje mee mocht kijken. Op naar vele mooie sportevenementen in 2018.

Ik zou zeker nog even gaan kijken naar deze sport op zaterdag 6 januari en zondag 7 januari 2018.

2892 getoond, 234 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *