Yoga detox health week van 17 t/m 23 april! Kom je ook?

yoga detox health weekVan 17 t/m 23 april kun je onder begeleiding van Barbara van Dortmunt van Yogaseads een yoga detox health week volgen. Een mini retraite maar dan gewoon lekker vanuit huis. Aandacht voor jezelf, elke dag yoga, alleen maar gezonde natuurlijke voeding en dat met professionele begeleiding.

Sta af en toe even stil

Waarom maak je bepaalde keuzes en wat is eigenlijk de invloed van die keuzes op je gezondheid en jouw levensgeluk? Het is goed om af en toe even bij stil te staan bij je levensstijl en te bedenken of je wel echt blij bent. Detoxen heeft betrekking op je hele lichaam; fysieke en mentale vervuiling gecreëerd door onze hectische levensstijl worden met detoxen opgeruimd. Heel bewust keuzes maken en bedenken waarom je doet wat je doet is ook yoga. Daarom ben je met een detox week JUIST met yoga bezig!

Yoga detox health week helpt!

Daarnaast zal een week bewust met je eten bezig zijn je relatie tot voeding veranderen. Je zult je zowel fysiek als mentaal energieker en stabieler voelen. Je ogen zullen meer stralen, je huid glanst, je spijsvertering zal verbeteren en wellicht verlies je wat overtollige kilo’s. Zo net na de winter is het de perfecte tijd om op te ruimen ook op energetisch niveau.

Kijk hier voor meer informatie over de yoga detox health week en over Scheveningen.

3035 getoond, 87 bekeken

One thought on “Yoga detox health week van 17 t/m 23 april! Kom je ook?

  1. Volgens mij is detox een geloof en voor sommige aanbieders gewoon commercie. Nadenken over voeding natuurlijk, bewuste keuzes maken zeer zeker, maar detoxen onzin. Je lichaam kan het in de regel zelf af. Een betere detoxmachine is er niet en wetenschappelijk bewijs voor detoxkuren ontbreekt. Vast staat wel dat we ons lichaam en onze geest gezond kunnen houden door een gezonde levensstijl. Met andere woorden gezonde voeding, voldoende beweging, voldoende slaap en ontspanning, niet roken en matigen zijn met het nuttigen van alcohol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *