Zangers en zangeressen gezocht voor groot eenmalig kerstkoor in Den Haag

kerst Scratch klein

De grote Kerst-Sing-A-Long komt terug in 2016: Zangers en zangeressen gezocht voor 2de editie groot kerstkoor in Den Haag!

Op woensdag 16 december organiseert Stichting Atrium City Hall eenmalig een grote Sing-A Long met een kerstkoor. Deze vindt plaats in het Atrium van het Stadhuis van Den Haag. Om een zo groot mogelijk koor te laten zingen, is de organisatie op zoek naar zangers en zangeressen. Bezoekers kunnen tijdens de Sing- A-Long meezingen op traditionele Nederlandstalige en Engelse kerstliederen.

 

Meld je aan
Alle geïnteresseerde zangers en zangeressen uit regio Den Haag kunnen zich aanmelden voor het kerstkoor. Tot 30 november is het mogelijk om het online inschrijfformulier in te vullen. Er vinden repetities plaats op de dinsdagen 1, 8 en 15 december in het Atrium van het Stadhuis. Onder leiding van Gregor Bak zingt het koor op 16 december. Gregor Bak is pianist en dirigent van het Oeral Kozakkenkoor. Ook is hij musicoloog en tv-presentator. Op professionele wijze dirigeert hij de Sing-A-Long en de repetities hiervan.

Waarom in het Atrium?
De Sing-A-Long vindt plaats in het Atrium omdat dit het ontmoetingscentrum voor burgers en bezoekers in Den Haag is. Hier worden veel culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen georganiseerd. Stichting Atrium City Hall organiseert hier veel van de activiteiten.

 

11588 getoond, 1499 bekeken

6 thoughts on “Zangers en zangeressen gezocht voor groot eenmalig kerstkoor in Den Haag

  1. Hallo, het lijkt mij leuk om mee te doen, maar zou graag willen weten of er overdag of ’s avonds wordt geoefend op 1, 8 en 15 december ivm mijn werk, ik zal op die dagen mijn uren zo moeten plannen dat ik daarbij kan zijn! Hartelijke groeten, Atie Postma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *