Zet ‘De Microclub’ (19 jan) een nieuwe trend in het Haagse uitgaansleven?

Foto: Pixabay (StockSnap)

Foto: Pixabay (StockSnap)

Op 19 januari 2018 is het dan eindelijk zo ver! De eerste Haagse editie van De Microclub (25+) vindt plaats in Het Magazijn, Bleyenberg. Bij De Microclub hoef je niet te wachten tot de klok twaalf uur slaat om de dansvloer op te gaan, want het feest barst al om 20.00 uur helemaal los.

Ben je om 24.00 uur nog niet klaar met dansen? Geen probleem! Het Magazijn blijft wel gewoon tot lang na middernacht open. Let op: met een kaartje voor De Microclub moet je wel voor 22.00 uur binnen zijn.

De Microclub, een nieuwe concept
De speciale avond is in het leven geroepen om jongeren tegenmoet te komen die in het weekend iets eerder dan de gebruikelijke 23.00 uur een dansje willen wagen. Melvin Bruhn, de oprichten van De Microclub, vertelde aan DenHaag.com hoe zijn idee voor het concept ontstond.

“‘Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? Rond 20.00 kan je prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert / film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers en dertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een dansavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt.”

Kijk op de website van De Microclub voor meer informatie en tickets. Wat vind jij van dit nieuwe concept in Den Haag? Laat hieronder jouw reactie achter.

 

3584 getoond, 430 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *