Zonnige opening van Indian restaurant Véda op herfstachtige avond

IMG_6880 2017-04-10 Opening Indian Restaurant Véda by www.ideb.nl DHD4 oktober 2017: Een tot de nok toe gevuld restaurant. Vol met gezellige mensen, een lekker muziekje, bijzonder lekkere drankjes, heerlijke hapjes en zonnig sfeertje. Eigenaar Jean Uttam en zijn steun en toeverlaat Nazima Ramdin en alle aanwezigen mogen van een bijzonder mooie avond spreken.

I Love Indian Food
IMG_6775 2017-04-10 Opening Indian Restaurant Véda by www.ideb.nl DHD
Dat is wat ik dacht toen ik de uitnodiging kreeg voor de opening van een nieuw Indian restaurant op mijn geliefde Scheveningen. Al ben ik nog nooit in het thuisland van het heerlijke eten geweest, als ik ergens Indian food kan eten, laat ik de kans niet voorbij gaan. Het is zelfs zo erg dat ik op het eiland Zakynthos altijd een paar keer Indian Food eet. De smaken, de pure en bijzondere smaken en combinaties. Mint met spicy of zoet met zuur. Nou, met deze gedachten in mijn hoofd ga ik erg enthousiast naar een van de mooiste gebouwen die ik ken… Het Amrath Kurhaus, waar restaurant Véda op de eerste verdieping is gevestigd. Als je binnenkomt in de mega-grote historische (vroeger casino en daarna eet-) zaal voel je de enorme geschiedenis over je heenkomen. In een van de kamers zit het Indian Restaurant Véta. Bij de entree word ik gelijk gegroet door Nazima Ramdin van NR Communicatie & Events. Nazima heeft deze feestelijke opening georganiseerd en met haar ruime netwerk is het al snel een vol restaurant. Vol met gezelligheid…!

Lint, ambassadeur, schaar, knip…open
IMG_6875 2017-04-10 Opening Indian Restaurant Véda by www.ideb.nl DHD
Nadat het binnen al knap vol begint te raken, worden we allemaal weer naar buiten begeleid. De Ambassadeur van India komt, de ambassadeur komt…! Ik loop de grote zaal in en daar komt een man in pak, met zijn vrouw en Jean en Nazima aan. Veel commotie voor de komst van de ambassadeur. Zo gewoon is het bij ons als een minister of zelfs minister-president een lintje knipt, zo mooi is het gevoel dat ik meekrijg als ik de Ambassadeur van India het lintje door zie knippen. Een innemende man, Mr. Venu Rajamony. Ik maak een foto van het viertal en we gaan richting entree van het restaurant. Jean Uttam en Mr. Venu Rajamony pakken het lint, een schaar, knip… en het is dan echt officieel… Véta is open! Iedereen loopt achter de eigenaar, Nazima en de ambassadeur aan om te zitten, praten, bewonderen en genieten. De hapjes en drankjes komen voorbij en ik hoor alles besproken worden. Alle hapjes, drankjes en de entourage gaan over de tong. Wat een heerlijke sfeer.

Real Indian food, drinks and vibe
IMG_6771 2017-04-10 Opening Indian Restaurant Véda by www.ideb.nl DHDHimalayan Monkey Beer‘, ‘Iam Super Juice‘ en meer… lekker! Dat vertellen Firoz Moendir (food concept ontwikkelaar) maar beter bekend als C.E.O. en oprichter van Iam Super Juice, Mr. Paul Deep Wouhra (East End Foods: Indiase, kruiden, linzen en rijst & Himalayan Monkey Beer Indiaas Beer) en Mr. Bill Panaser (Pananer Foods, dip en kooksausen van de gehele UK market). Deze laatste twee zijn speciaal uit the UK overgekomen om bij deze opening en launch van het Indiase biermerk ”Himalayan Monkey” te zijn. Tijdens het rondlopen en genieten van de sfeer, eten en drinken spreek ik een man die het bier aan het proberen is. Ik zeg niks en zie hem genieten. Hij draait zich om en we raken aan de praat. Hij vertelt over de zachtheid van ‘Himalayan Monkey’ en hoe mooi hij het vindt dat er hier nu bier uit India over de bar gaat.
IMG_6810 2017-04-10 Opening Indian Restaurant Véda by www.ideb.nl DHDMuzikant/pianist, Shailendra Bhoelai zit in een hoek bij de bar en begroet iedereen met zijn sierlijke Indiase klanken en zet de basis voor de fijne aanwezige vibe. Op een gegeven moment wordt hij nog vocal bijgestaan en tussen het praten door zie je de mensen genieten van dit geheel.
‘Een groot gemengd gezelschap’ zei de ambassadeur uit India nog. Zo mooi om zoveel verschillende mensen te zien… kunstenaars op vele gebieden, Rita Harnam (ontwerpster en eigenaar van Fashcrash), tassendesigner Omar Muni, Wouter Erardus bekend als Proff Drabb, Kunstenaar Dion V, Bn’er Sander Janson, Restauranteigenaar van o.a. La Galleria, (buurman van Kurhaus) Dhr D’Alba, de eigenaar van het hotel Dhr. Van Eijl, cateraar Hans Vd Linde en de mooie Miss India Holland 2017: Preety Dhillon. Mooie vrouwen in authentieke kleding… Een ruimte met veel diversiteit en dat alles samen bijeen!

Mooie avond en in plaats van de kleine hapjes ga ik binnenkort eens voor de hele maaltijd…of misschien toch weer kleine hapjes!

Véda Indian Restaurant & Lounge
❤ Het Beleven van eten
❤ Ontmoeten en ontdekken
❤ Plezier hebben

Enthousiast geworden?
Reserveer via: info@dineveda.com
Www.dineveda.com

Openingstijden:
Dagelijks: 17.00 – 23.30 uur
Vanaf november ook geopend voor lunch

 

5416 getoond, 1042 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *